- Thank you received: 0
MIT campus
- Tudod miért hívtam át a máguslányokat és nem Lexi miatt volt. Az igazság szerint Lexi kapcsán nem csak a viselkedése az ami miatt kiráz a hideg. Ha a professzorral versenyez, akkor nem hiszem, hogy igazi els?éves. Szerinted hogy került ? az egyetemet megismer? körúton lév? megrémíthet? gólyák közé, ahonnan toboroztunk? Mert szerintem baromira nem az a fajta gólya akir?l itt szó van, ha pedig nem az akinek látszik, nem az akinek gondolnánk, akkor azt hiszem érted miért nem érzem úgy, hogy igazán közel állna hozzám. És még finoman szóltam.
- Magamtól se én nem tettem volna neki gesztust a barátkozás kapcsán, se ? nekem.
- Otto szerintem is jó fej, és szüksége van rád. Igazából ha nem futok össze Otto-val és Erikával nem biztos, hogy Severinnel ilyen lenne a viszony, de ahogy ? is te is látod Otto kapcsán milyenné válhat a fiú, én pont ezért látom, hogy Severin milyen legbelül. Ezen felül ? volt az els? aki a terem foglalásnál, más dolgoknál mellém állt. Valamint ért ezekhez az ügyekhez, és míg ? kutatni akarja e dolgokat én megállítani, de alapvet?en egy irányba mutatnak az érdekeink. És igen, az ellenségeinkkel szemben egyikünk sem válogat igazán sokat a módszerek között. De megmondom ?szintén e téren macskát sem érzem a világ legvállogatósabbjának. De tudod ett?l még több bennünk a különböz? mint a hasonlóság.
- Ahogy az ? hírneve háttérzajt kelt, ami szerintem probléma, ahogy nem fogadja el sokszor a társadalmi normákat, ami szerintem probléma azért pontosan látod hogy határoztam meg mit?l jó professzor, mit?l, miért és mennyi tiszteletet érdemel. Volt anno egy csapatom, nem volt igazán jó csapat. Az egyik ügynök meleg volt, de pár húzása nem tetszett a többieknek, elment az szerintük szexuális zaklatásnak, vagy egyszer?en csak undorító dolognak, masszív bunkóságnak is. De bármi volt a vita tárgya ? csak annyit mondott, toleráld a másságot fiam! Toleráld a másságot fiam!
- Hogy, hogy nem megkaptam az egységet. Szereztem engedélyt ünnepelni, akár alkohollal is. ? kapott aznapra kimen?t, a többiek ott voltak végig a bulin, én viszont igyekeztem igyekeztem meglépni. Tudtam, hogy nagy részegedés lesz, és bizony a mosdó reggelre a tervek szerint min?síthetetlen állapotban volt, mint a körlet is. Többieknek kiképzés, a kimen?snek körlet takarítás. Panaszkodott, hogy de hát ez undorító... Így undorító, úgy undorító. Mondtam nekik a többiek így pihennek, erre van akkor igényük. Ebben különbözhettek, de hát ugye "toleráld a másságot fiam!" Akadt egy ?rmester is hajtani. Estére megtanulta, hogy azt is kell tolerálni, ha a másikat zavarja pár dolog. Ha ? is alkalmazkodik, tisztességes, nem zavaró akkor m?ködik a legjobban az egység.
- Severinben van ami pozitívum, de van sok ami taszítana. De nekem is eszembe jut a lecke, "tolerált a másságot fiam". És tudom mire van most e kérdésben szükség. De ha hiába mondom neki miért védenélek meg téged, ? rád se pillant, akkor valóban meglenne az összhang? Nem hiszem. Sok dologra józan ésszel felmérve ? a legjobb, és nem engedhetjük meg magunknak, hogy bárki mást hívjunk. És sok ilyen együttm?ködés neki is tetszik. De, ha látod sok olyan dolog természetes számára amit én sosem tennék, és amit sosem támogatnék, és nem természetes számára az amiért téged védenélek elfogadnálak, akkor azt látom minden közös cél és egyéb közös dolgok ellenére mégsincs meg az a tökéletes összhang amir?l beszélsz.
- Egy macska hol fúj, hol dorombol, hol körülötted van, hol kimegy. Te az elején kedveskedni akartál nekem, és én is fontosabbnak éreztem téged megnyerni mint sok más embert. Volt kölcsönös szimpátia. És sok mos dolog összeköt minket, a félreismert totemeken és pár felemás dolgon kívül. Az elmúlt napokban sok olyan ügy van ami alapján végleg el kellett volna szakadnunk egymástól, nekem azért, mert a szabályzatot követem, neked azért mert nagyon megégeted magadat velem. Sokszor fújtál, éreztem az illatfelh?t. Éreztem azt, hogy [i:295f0v2b]lehet, hogy megértenél, de nem akarsz megérteni. [/i:295f0v2b]Nem miattam. Lexi miatt. Vagy mert zavart a leszbikus történet. Vagy mert zavart, hogy Derezz is, az Inside View is gyanúsított. Minden adott volt ahhoz, hogy ne beszéljünk többet egymással. Hogy te maximum kiterítve feküdj itt.
- De ha megannyi dolog is összeesküszik azért, hogy ellenséget csináljon bel?lünk, rajtam is látod azt, hogy kiállok melletted, és emlékszem a gesztusokra, és bármennyire fújsz és mutatod a karmaidat én ugyanazt a kedves teremtményt látom benned. A szimpátia alapja az empátia. Az empátia alapja a közös hullámhossz. Ezért segítünk egymásnak, és ezért hiszem azt, hogy te egy olyan cica vagy akit szívesen befogadok. Van sok olyan macska akit sosem fogadnék be, ez a döntés nem a macskáknak, hanem neked szól.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Csapat riadó!
- És tudod amikor a totem formálásáról mondtál valamit, fontos dologra tapintottál rá. Azt tudod, hogy én nem vagyok sámán, azt is tudod, hogy [i:3cgt4mos]miért nem szeretnék. [/i:3cgt4mos]Mert sok totemnek van több arca. Ahogy Macska mellett ott van Bakaneko, úgy van ott sok keleti szerzetes bölcs tanítója mellett, aki az emberek közé is jön, beilleszkedik, egy nyugati idegen, gonosz valami, amit?l [i:3cgt4mos]én[/i:3cgt4mos] is félek. A totem választ. Ott nem mondjuk azt, hogy "nem akarom". De azt, hogyhogyan viszonyulunk a családhoz, azt [i:3cgt4mos]mi[/i:3cgt4mos] is megválasztjuk. Lehet, hogy holnap parancsra megtanulom az asztrális érzékelést. Az is lehet, hogy te mint sámán rám nézel, és azt mondod "de hiszen már tudod is, csak tégy így és így". De lényeg az, hogy neki például segíteni szeretnék, hogy az emberi oldalát lássuk.
- Ha ide akarnak láncolni, persze hogy el akarnál menni. Egy macska büszkébb és önállóbb annál, hogy [i:3cgt4mos]kényszerb?l[/i:3cgt4mos] barátkozzon. De ha megismered, hogy a kényszer sok dologban rajtam is rajtam van, és igenis az vagyok akinek els? alkalommal is ajándékot küldtél, akkor majd megy az magától. Nem kell egyik napról a másikra megváltozni, egy macska igenis legyen kíváncsi, gyanakvó, és id?nként titokzatos. Gondolom ezért sem sokat mondasz el magadról. Mindehhez id? kell, de ahhoz, hogy egy kicsit talpra állj nem árt enni, így tehát a halra figyeljünk egy kicsit. (Gondolom megérkeztünk)
(Étterem keresésnél: Akinek javasoltam hogy jöjjön Bostonba akár vásárolva itteni éttermet, barát, az megtette? Ha igen, akkor hozzá megyünk, ha nem akkor olyan helyre amit ? is ajánlana)
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Csapat riadó!
Közben észrevétlenül megérintem a telefont, üzenetváltás céljából.
Az egyik üzenet Crystal-nak megy. "Szia Crystal, ráérsz? Ha igen örülnék, ha találkoznánk" (és átküldöm az étterem POIját)
A másik üzenet ugyanígy Azuminak. "Szia Azumi. Ha ráérsz és ki tudsz jönni, örülnék, ha eljönnél egy kicsit beszélgetni." Átküldöm a POIt, és gyorsan megjegyzem, hogy az újságot hozó cica gazdájával tudnánk ebédelni
A harmadik üzenet Anna-nak. "Szia. Nézd meg az elmúlt két üzenetemet, és nyugodtan nézz körül. Szeretném megvédeni ezt a Macska sámánt, nekem szimpatikus. Ha van kedved segíteni, és nem foglal le nagyon valami bokros mátrix béli teend? akkor gyere az étterembe. Ha el?bb online benéznél, PLTG címet tudod, jegekkel meg te szórtad tele".
A negyedik üzenet a törvényszéki cicának. "Nem bakaneko. Viszont bajban van."
Milyen jó a direkt neurális kapcsolat félelmetes sebessége. S mire a negyedik üzenet elmegy, már lehet is olvasni a harmadikra érkez? választ. Anna ugyanis ennél jóval gyorsabban küld üzenetet.
"Szia. Nem igazán értek a gyógyításhoz. A PLTG stimmel, a rákötött kamerák nem jó felbontásúak. A kémiai szenzor és az h?kamarák adatai alapján viszont úgy gondolom a hölgynek gyógyításra lesz szüksége. Csinos, akaratos... De mégsem közénk való. Lehet, hogy ránézek asztrális síkon. Most viszont ott eszegetni, beszélgetni [i:1ynhjc6g]biztosan[/i:1ynhjc6g] nincs id?m. Az legalább 3600000 milliszekundum id?t venne el, az meg most rengeteg id?nek számít.
A séffel a kötelez? üdvözlést váltom, öleléssel, mindennel de pontosan tudom, hogy most nagyon elfoglalt lehet, így nem szándékozom feltartani. Az általa kínált helyre ülök le, s közben nyugtázom az újabb beérkez? válasz üzenetet.
"Lehet, hogy szerinted nem bakaneko, de el?bb szeretném megnézni, asztrálisan is megnézni, megszagolni, és ellenség érzékel? varázslattal is kizárni hogy veszélyes lenne. Ha nagyon megsajnáltad, megeheti a halat. Ja, és igazán megmondhattad volna a RASZ számát, akkor egy csomó id?t megspóroltam volna az aktái átnézésével."
Bízom benne, hogy Azumi nem érti félre amikor bizony amennyire a helyzet megengedi alaposabban is megnézem, mert ugye való igaz, a látás h?látás része, és a gázspektrométer sokat elárul. A mikroszkópikus látás is... Igyekszem felmérni mennyire sérült.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
[Elképzelve a jelenetet, körülbelül úgy festhetett a dolog, hogy Severin egy er?sebb kábításvarázzsal "kizökkentette" Azumit a védekezésb?l, aztán csak elkapta a karját, mire a lány összeesett. [OOC: Stun Bolt, Death Touch, Severe Physical Damage, csak ugye a forma egyénenként is változik, hisz a súlyos sérülést máshogy képzeli el egy katona, mint egy penészes fóliánsokba temetkez? varázsló aki a nyugati legendákból merít és máshogy képzeli el egy katolikus pap. Jelen esetben a Hexenhammeren okult varázslóval van dolgod. Legalábbis az illik a professzorhoz.]]
-"Én elmehetek, ha mindenképpen beszélni akarunk vele. Hacsak nem azt szeretnéd, hogy, én is hátsón billentsem azért a Renrakus el?fizetésért." szól vissza gyorsan Azumi Mátrixopn keresztül.
-"Persze, szívesen kimegyek, de ugye nem Lexivel kapcsolatos? Egy ideje egyáltalán nem érem el, mert valami orosz hálózat folyton ledob én meg egy szót se értek oroszul. Olyan hirtelen ment el. Egy szót se szólt arról, hogy hová megy, azon kívül, hogy Európába. Aggódom érte..." válaszol Crystal.
Csapat riadó!
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Renton Bandái
- Banda alapadatok
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?